Emma Mäenpää ja Antti Järvensivu Kokoomusnuorille järjestökoordinaattoreiksi.

Tiedote

Kokoomusnuorilla järjestökoordinaattoreina on 23.5. aloittanut Emma Mäenpää (21) sekä Antti Järvensivu (21). Heidän vastuullaan tulee olemaan Kokoomusnuorten piirijärjestöjen tukeminen.

Tällä hetkellä Mäenpää opiskelee toista vuotta kasvatustieteitä Helsingin yliopistossa, jonka lisäksi hän on toiminut Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana. Järvensivu puolestaan aloittaa liiketalouden opinnot Tampereella. Järvensivu on toiminut tämän vuoden Pirkanmaan piirin puheenjohtajana.

”Olen aloittanut työskentelyn Kokoomusnuorissa iloisin mielin. Pääsen oppimaan valtavasti ja odotan innolla mitä kaikkea työskentely tuo tullessaan”, Mäenpää kommentoi valintaansa.

“Mahtavaa päästä tekemään töitä liiton eteen, jonka toiminnassa on päässyt olemaan mukana jo pitkän aikaa niin aktiivina kuin luottamushenkilönä. Into on kova ja uskon, että olen todella hyvä lisä toimiston jo ennalta kovaan sakkiin”, Järvensivu toteaa.

”Hienoa saada Emma ja Antti osaksi tiimiämme! Heidän vahva kokemuksensa järjestökentältämme on loistava lisä järjestöllisen tiimimme päivittäiseen tekemiseen”, Kokoomusnuorten pääsihteeri Juho Kärkkäinen iloitsee.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408