Kokoomusnuoret tukee istuvaa puoluejohtoa jatkokaudelle!

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitus on kokouksessaan päättänyt tukea istuvaa puoluejohtoa jatkokaudelle Kalajoen puoluekokouksessa 10.-12.6.2022.

Kalajoella 10.-12.6.2022 järjestettävässä Kokoomuksen puoluekokouksessa valitaan henkilöt Kokoomuksen johtoon. Kokous valitsee puolueelle puheenjohtajan, varapuheenjohtajat sekä puoluevaltuuston puheenjohtajan. Tällä hetkellä puheenjohtajaksi on ehdolla Petteri Orpo ja puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Heikki Autto. Molemmat ovat myös istuvia puheenjohtajia kyseisissä tehtävissä. Puolueen varapuheenjohtajiksi ehdolla ovat Anna-Kaisa Ikonen, Antti Häkkänen, Elina Valtonen sekä Mia Laiho.

Kokoomusnuoret tukee henkilövalinnoissa istuvaa puoluejohtoa, eli puolueen puheenjohtajaksi Petteri Orpoa, varapuheenjohtajiksi Anna-Kaisa Ikosta, Antti Häkkästä sekä Elina Valtosta ja puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Heikki Auttoa.

“Nykyinen puolueen johto on siivittänyt puolueen kahteen vaalivoittoon kunta- ja aluevaaleissa. Kokoomuksen kannatus on gallupien mittaushistorian huipussa ja se kertoo siitä, että Kokoomuksen tämänhetkinen tekeminen on ollut onnistunutta ja se kiinnostaa ihmisiä. Nykyisessä puoluejohdossa on edustus alueellisesti tasapuolisesti sekä monipuolisesti edustettuna erilainen osaaminen ja se on tulevien vaalien lähestyessä iso vahvuus”, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino toteaa päätöksestä.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2022–2023