Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino ehdolle eduskuntavaaleihin Pirkanmaalla

Tiedote

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino, 28, on nimetty Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Pirkanmaalla. Ehdokkuudesta päätettiin eilen 25.5.2022 Pirkanmaan Kokoomuksen kokouksessa Tampereella.

Tamperelainen Ida Leino on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja ennen valintaansa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi hän toimi luokanopettajana Ylöjärvellä. Alkujaan sastamalainen Leino valittiin viime kuntavaaleissa Tampereen kaupunginvaltuustoon ja hän on sivistys- ja kulttuurilautakunnan jäsen sekä varajäsen kaupunginhallituksessa, elinvoima- ja osaamislautakunnassa sekä asunto- ja kiinteistölautakunnassa. Leino valittiin myös tammikuussa Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuustoon 1670 äänellä jonka lisäksi hän toimii strategia- ja tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana.

“Olen todella innoissani ehdokkuudesta ja haluan kiittää luottamuksesta Pirkanmaan Kokoomusta. Polkuni politiikassa on kestänyt jo pian 12 vuotta ja määrätietoinen työ on tähdännyt eduskuntavaaleihin. Olen ehdolla eduskuntaan siksi, että päätöksiä tehtäisiin tulevaisuuteen katsoen ja toivoa nuorille luoden. Tahdon olla luomassa parempaa, rohkeampaa ja kestävämpää Suomea“, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino iloitsee.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2022–2023