Frans Koivula Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin Frans Koivula ja varapuheenjohtajaksi Julia Lehtinen.

Taloudenhoitajana jatkaa Jaakko Koskela ja edellä mainittujen kanssa piirihallituksen muodostaa varsinaisina jäseninä Harri Heikkilä, Joel Yli-Juuti, Aleksanteri Marttila, Jaakko Kosola, Veeti Lahdensuo, Aatu Puisto, Juuso Tynjälä ja Valtteri Hakala. Varajäseneksi valittiin Antti Tuomela

”Kuluva vuosi varapuheenjohtajana antoi luontevan ponnahduslaudan tavoitella puheenjohtajuutta. Haluan täten kiittää Pohjanmaan kokoomusnuoria luottamuksesta.

Töitä riittää, sillä tuleva vuosi ei tule olemaan helppo. Eduskuntavaaleissa nuorilla tulee olemaan iso rooli kokoomuksen vaalitulokseen. Me tulemme tuomaan esille omia vaihtoehtojamme, jotta Marinin velkavetoiselle sosialistihallitukselle saadaan loppu.” Tuleva puheenjohtaja Koivula linjaa.