Helsingin Kokoomusnuoret tukee Mona Leinoa Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret tukee Mona Leinoa, 20, Kokoomusnuorten liittohallitukseen. Vuoden 2023 liittohallitus valitaan Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokouksessa Hämeenlinnassa 4.–6.11.2022. 

Mona Leino on toiminut kuluvan vuoden Helsingin Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana ja Kokoomusnuorten toiminnassa hän on ollut aktiivisesti mukana vuodesta 2018. Päivätyökseen Leino toimii luottoasiantuntijana finanssialalla.

“Mona on ollut aktiivisesti kehittämässä muun muassa piirin tapahtumatoimintaa sekä viestintää. Hyvänä tiimipelaajana hän olisi loistava lisä Kokoomusnuorten liittohallitukseen”, sanoo Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Tella Soini.

Toiminnan kehityskulku huolestuttaa

“Olen huolissani siitä, mihin suuntaan liiton toiminta on kehittymässä. Tapahtumatoiminta on vähentynyt varsinkin piiri- ja paikallistasolla ja se keskittyy vahvasti pääkaupunkiseudulle. Myös valtakunnallisilla tapahtumilla osallistujamäärät ovat laskeneet. Toiminta on saatava aktiiviseksi ympäri Suomen – olemmehan valtakunnallinen järjestö”, sanoo liittohallitukseen pyrkivä Mona Leino.

Tapahtumatoiminnan elvyttämisen lisäksi Leino haluaa palauttaa Kokoomusnuoret strategiansa mukaiselle tielle, eli yhdeksi Suomen vaikutusvaltaisimmista poliittisista voimista.

“Kokoomusnuorten poliittiset avaukset eivät ole oikein ottaneet tuulta alleen medioissa. Eduskuntavaalien lähestyessä poliittisen viestinnän sekä vaikuttamistyön on oltava aktiivista ja vaikuttavaa niin valtakunnallisesti kuin puolueen sisällä”, sanoo Leino.

Konkreettiseksi keinoksi toiminnan kehittämiseksi Leino ehdottaa selkeiden ja mitattavien tavoitteiden asettamista tapahtumatoiminnalle, paikallistoiminnan aktivoinnille, poliittiselle viestinnälle sekä puolueyhteisön sisäiselle vaikuttamiselle. Tavoitteiden toteutumista seurattaisiin aktiivisesti liittohallituksessa.

 

Lisätiedot:

Helsingin Kokoomusnuoret päätti tukea Leinoa liittohallitukseen kokouksessaan keskiviikkona 2.11.2022. 

“Olen todella kiitollinen saamastani luottamuksesta Helsingin piiriltä. Nyt pyydän luottamusta kokousedustajilta ensi viikonlopun liittokokouksessa. Nähdään Hämeenlinnassa!”, sanoo Leino.

Lisätietoja:

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008