Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Siiri Turusta Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Siiri Turunen, 23, on aikaansaava ja aktiivinen tekijä niin kokoomusnuorissa, puolueessa kuin puoluepolitiikan ulkopuolellakin. Pitkään taitoluisteluvalmentajana toiminut, sosiaalitieteitä Turun yliopistossa opiskeleva kansanedustajaehdokkaamme vaikuttaa myös Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa oikeistolaisemman opiskelijapolitiikan puolesta.

”Olisi upeaa päästä Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi, sillä haluaisin olla syventämässä yhä enemmän Varsinais-Suomen Kokoomuksen ja Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten välistä yhteistyötä. Nuoret tulee nähdä voimavarana ja puolueen kasvun kehtona, joka myös Varsinais-Suomessa tulee saada nostettua sen täyteen potentiaaliin. Varsinais-Suomen Kokoomuksen täytyy olla johtava poliittinen toimija alueellamme ja siihen tarvitsemme mukaan kaikkia toimijoitamme ympäri maakuntaa. Olen erittäin kiitollinen luottamuksesta, jonka olen piiriltä saanut.” – Siiri Turunen

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ylpeänä tukee Siiri Turusta Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi.

Lisätietoja:

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

sauli.seittenranta@gmail.com

040 174 1710