Kokoomusnuorten pääsihteerinä aloittaa Teresa Bäckström

Tiedote

Kokoomusnuorten pääsihteerinä aloittaa Teresa Bäckström (24). Bäckström viimeistelee opintojaan nuoriso- ja järjestötyön yhteisöpedagogina ja siirtyy tehtävään Helsingin Kokoomuksen järjestö- ja tapahtumakoordinaattorin tehtävästä.

Bäckströmillä on pitkä tausta kokoomusnuorten toiminnasta niin luottamustehtävissä, kuin työntekijänä. Hän on toiminut muun muassa Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtajana, Kokoomusnuorten liittohallituksesa, Helsingin Kokoomusnuorten järjestökoordinaattorina sekä sivistyspolitiikan verkoston varapuheenjohtajana.

“Hienoa saada Teresa vahvistamaan ja johtamaan Kokoomusnuorten joukkuetta. Hänen pitkä kokemuksensa toiminnassa antaa hyvät eväät Suomen suurimman puolueen nuorisojärjestön järjestötoiminnan ja vaalityön kehittämiseen”, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino kommentoi valintaa.

”On valtava kunnia päästä aloittamaan Kokoomusnuorten pääsihteerinä. Kokoomusnuoret ovat antaneet minulle valtavasti kasvattijärjestönäni ja olen todella innoissani, kun pääsen nyt antamaan takaisin oman panokseni rakkaalle järjestölle. Tulevat vuodet pitävät sisällään monia suuria muutoksia, kuten henkilöstöuudistuksen jalkauttamisen, uuden roolin ottamisen tulevan pääministeripuolueen nuorisojärjestönä, sekä useat vaalit. Paljon on tehtävää, mutta juuri sen vuoksi olenkin todella otettu ja innoissani uudesta tehtävästä”, kommentoi Bäckström valintaansa.

Bäckström aloittaa tehtävässään kesäkuun aikana. 

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen