Hämeen Kokoomusnuoret tukee Maria Mialaa Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajaksi

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret on piirihallituksen kokouksessaan 18.9. päättänyt tukea helsinkiläistä liiton varapuheenjohtajaa Maria Mialaa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi kaudelle 2025–26. Maria on osoittanut poikkeuksellista sitoutumista ja intohimoa Kokoomusnuorten asioiden edistämiseen sekä laajaa yhteiskunnallista ymmärrystä toimiessaan varapuheenjohtajana. Hänen johtajuutensa on tärkeä voimavara nuorille kokoomuslaisille.

Maria Miala edustaa aikamme nuoria, joilla on selkeä näkemys siitä, miten Kokoomusnuorten toimintaa voidaan kehittää ja tehdä se oikeudenmukaisemmaksi kaikille. Hän on tuonut esille konkreettisia ehdotuksia koulutuksen, työllisyyden ja nuorten osallisuuden edistämiseksi. Maria tunnistaa myös digitalisaation ja ympäristökysymysten merkityksen, mikä on erityisen tärkeää tulevaisuuden haasteiden ratkaisemisessa.

”Marialla on vahva kokemus toiminnasta niin liiton kuin puolueenkin tasolla ja näin ollen olisi hyvä puheenjohtaja. Hän kannustaa meitä avoimeen ja rehelliseen keskusteluun, mikä on tärkeää puheenjohtajalle, joka edustaa monipuolista jäsenistöämme”, kommentoi Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Kiia Aha.

Kokoomusnuorten tulevaisuus on valoisa Maria Mialan johdolla. Hän on motivoitunut ja päättäväinen vaikuttaja, joka voi viedä järjestön uusiin korkeuksiin ja tehdä Kokoomusnuorten äänestä kuuluvamman politiikassa.

Lisätietoja:

Aha Kiia

Aha Kiia

Liittohallituksen jäsen

kiia.aha@gmail.com

+358 40 519 4367