Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tukevat Maria Mialaa Kokoomuksen Nuorten Liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi

Tiedote

Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tukevat Maria Mialaa, 26, Kokoomusnuorten seuraavaksi puheenjohtajaksi. Helsinkiläinen Miala on toiminut muun muassa Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsenenä, Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana sekä Helsingin varavaltuutettuna.

– Seurattuamme Mialan työtä niin piiritasolla kuin koko liiton varapuheenjohtajanakin, olemme täysin vakuuttuneita siitä,  että Maria on oikea henkilö johtamaan Kokoomusnuoria seuraavalla kaksivuotiskaudella. Mialan osaaminen on vertaansa vailla ja annamme työhön hänelle täyden tuen, korostaa Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Simo Juuti.

Erityisesti Miala on tehnyt piireihin vaikutuksen visiollaan Kokoomusnuorten tulevaisuudesta, jonka toteuttamiseen puheenjohtajaehdokkaalta löytyy rutkasti osaamista ja halua.

Mialan päätös puheenjohtajakisaan lähdöstä on herättänyt positiivista keskustelua ympäri Itä-Suomen.

– Olin erittäin tyytyväinen kuullessani Marian ehdokkuudesta! Häneltä löytyy kaikki osaaminen Kokoomusnuorten toiminnan ja vaikuttavuuden kehittämiseen seuraavan kahden vuoden aikana. Marian parhaimmiksi ominaisuuksiksi kuvaisin laaja-alaisen kokemuksen, kattavat verkostot ja selkeän vision tulevaisuudesta. Annamme Marialle täyden tukemme, linjaa Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Jan-Peter Kauppinen.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 90. liittokokous järjestetään Tampereella 3.-5. marraskuuta.

Kokouksessa valittava puheenjohtajisto siivittää meidät läpi useiden vaalien, toimii äänenämme puolueyhteisössä ja sen ulkopuolella sekä on mukana palauttamassa toimintaa takaisin kohti normaalia. Näemme, että Miala olisi kokemuksellaan ja visioillaan paras mahdollinen valinta hoitamaan muun muassa näitä vastuullisia tehtäviä ja johtamaan toimintaamme vuosina 2024-2025.

Lisätietoja:

Juuti Simo

Juuti Simo

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

simojuuti@gmail.com

+358 50 919 3708

Kauppinen Jan-Peter

Kauppinen Jan-Peter

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

+358 45 2098688