Lapin Kokoomusnuoret tukee Maria Mialaa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Lapin Kokoomusnuoret päätti yksimielisesti hallituksen kokouksessaan torstaina 21. syyskuuta antaa tukensa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi pyrkivälle Maria Mialalle. Uusi puheenjohtaja valitaan Tampereella marraskuussa järjestettävässä liittokokouksessa.

Lapin Kokoomusnuorten puheenjohtajan Joni Määtän mukaan Maria Mialalla on parhaat edellytykset luotsata Kokoomusnuoria menestyksekkäästi.

– Marian luontoarvot ovat Lapille erittäin tärkeitä, kun ajattelemme Lapin menestymisen mahdollisuuksia. Hän ymmärtää niin talouden, kuin myös luonnon reunaehdot. Tätä arvostamme suuresti maakunnassa, joka omaa merkittäviä luonnonvaroja, Määttä vakuuttaa.

– Arvojen puolesta myöskään syvä inhimillisyys ei ole hänelle vierasta, jota henkilökohtaisesti arvostan suuresti, Määttä jatkaa.

Piirijärjestön varapuheenjohtajan Lotta Mikkosen mukaan Mialan kansainvälinen kokemus on hyödyksi pääministeripuolueen nuorisojärjestölle, ja sitä myötä koko Suomelle, joka on nyt Naton myötä varauksettomasti länsimaa.

– Marian tausta nuorten EPP:ssä eli YEPP:ssä on tuonut meille kansainvälisiä verkostoja, mikä on todella tärkeää, kun kansainvälinen vaikuttaminen todennäköisesti lisääntyy, Mikkonen korostaa.

Lisätietoja:

Määttä Joni

Määttä Joni

Liittohallituksen jäsen

joni.maatta@kemi.fi

+358 45 133 3556