Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Arvi Tolvasta Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret esittää entistä puheenjohtajaansa ja pitkään aktiivisesti Kokoomusnuorissa toiminutta Arvi Tolvasta Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi. Tolvanen toimii parhaillaan toista vuotta Kokoomusnuorten liittohallituksessa sekä toista kautta Kokoomuksen puoluevaltuustossa. Tolvanen on toiminut aiemmin puheenjohtajana sekä piirihallituksen jäsenenä Varsinais-Suomen Kokoomusnuorissa, tehden aktiivisesti töitä piirin kehityksen ja vaikuttavuuden eteen.

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret päätti 29.8.2023 järjestetyssä piirihallituksen kokouksessa tukea Arvi Tolvasta Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi yksimielisesti.

“Kokoomusnuoret on nykyisen pääministeripuolueen jäsenliitto, jolla on tällä hetkellä mahdollisuus päästä vaikuttamaan voimakkaasti puolueen linjoihin ja siihen, millaista politiikkaa puolue ajaa hallituksessa. Tämä on merkittävä vaikuttamisen paikka, ja minulla on intoa lähteä tekemään töitä varapuheenjohtajan roolissa minulle rakkaassa järjestössä”, kertoo Tolvanen.

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Sauli Seittenranta on mielissään Tolvasen ehdokkuudesta: “”Piirimme ex-puheenjohtaja ja kahden kauden liittohallituslainen on toiminnallaan vakuuttanut myös nuorten ulkopuolella. Arvin tekemät vaalinaalyysit eivät ole jääneet huomaamatta ja jatkokausi puoluevaltuustossakin viestii arvostuksesta ja luottamuksesta, joka laajemmin varsinaissuomalaisessa kokoomusyhteisössä on Arvia kohtaan.”

“Olen valtavan kiitollinen piiriltä saamastani tuesta, ja mikäli minut valitaan, aion tehdä parhaani varapuheenjohtajan roolissa”, Tolvanen vakuuttaa.

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous järjestetään 3.-5.11.2023 Tampereella.

Lisätietoja:

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

sauli.seittenranta@gmail.com

040 174 1710

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Kokoomusnuorten 1. varapuheenjohtaja

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 50 047 0440