Oulun Läänin Kokoomusnuoret tukee Maria Mialaa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Oulun Läänin Kokoomusnuoret päätti yksimielisesti hallituksen kokouksessaan maanantaina 2. lokakuuta antaa tukensa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi pyrkivälle Maria Mialalle. Uusi puheenjohtaja valitaan Tampereella marraskuussa järjestettävässä liittokokouksessa.

– Marialla on vahvaa kokemusta liiton toiminnasta varapuheenjohtajakaudeltaan ja lisäksi Oulussa kiertueellaan Maria vakuutti piirimme väen visiollaan siitä, minkälainen järjestö KNL:n tulisi tulevaisuudessa olla, kertoo OLKN-puheenjohtaja Eerik Silvén.

– Maria omaa kattavat kansainväliset verkostot, muun muassa YEPP:stä, jotka ovat eduksi pääministeripuolueen nuorisojärjestölle uuden ajan NATO- Suomessa, lausuu piirin varapuheenjohtaja Aamos Valjus.

Lisätietoja:

Silvén Eerik

Silvén Eerik

Oulun Läänin Kokoomusnuorten puheenjohtaja

eerikssilven@gmail.com