Oulun Läänin Kokoomusnuoret tukee Venla Väli-Toralaa Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Oulun Läänin Kokoomusnuorten hallitus on päättänyt 19.10.2023 kokouksessaan tukea Heinolalaista Venla Väli-Toralaa Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi. Väli-Torala on osoittanut kykynsä poliitikkona niin Heinolan kaupunginhallituksessa kuin kevään eduskuntavaaleissa, jossa hän teki hyvän tuloksen.

’’Kokoomusnuoret saa Venlasta niin kansallisesti, kuin kansainvälisestikkin meritoituneen varapuheenjohtajan!’’, lausuu piirin puheenjohtaja Eerik Silvén.

Venlan menestys kevään eduskuntavaaleissa vakuutti varapuheenjohtaja Aamos Valjuksen.  ’’Venlan hyvä tulos kevään eduskuntavaaleissa antaa hänelle vahvan mandaattin toimia liittomme johdossa tulevan kahden vuoden ajan. Lisäksi uskon Venlan paneutuvan tehtävään siihen tarvittavalla tarmolla”, toteaa Valjus.

Lisätietoja:

Silvén Eerik

Silvén Eerik

Oulun Läänin Kokoomusnuorten puheenjohtaja

eerikssilven@gmail.com