Pirkanmaan Kokoomusnuoret esittää Mats Uotilaa ja Martti K. Paldaniusta liittohallitukseen

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret esittää Mats Uotilaa sekä Martti K. Paldaniusta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen.

Mats Uotila toimii tällä hetkellä Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana ja Tampereen Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajana. Uotila on ollut aikaisempina vuosina aktiivinen jäsen Pirkanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksessa. Uotila tunnetaan terävästä argumentoinnistaan ja vahvasta näkyvyydestään sosiaalisen median alusta X:ssä.

Paldanius on piirin pitkäaikainen aktiivi ja on toiminut viimeiset kaksi vuotta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksen jäsenenä. Paldanius on toiminut jäsenyysvuosinaan Pirkanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksessa, Tampereen Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajana sekä tamperelaisten paikallisyhdistysten kattojärjestön Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestön varapuheenjohtajana.

“Molemmilla esitettävillä henkilöillä on vahva tausta piirin toiminnassa jo pidemmältä ajalta ja heidät tunnetaan aikaansaavina tekijöinä. Piirihallitus tukee täysillä molempia ehdokkaita liittohallitukseen!”, toteaa piirin puheenjohtaja Netta Tuomisto.

“Varapuheenjohtajakauteni aikana olemme nostaneet Pirkanmaan jäsenkasvun liiton kärkeen ja pitäneet paljon mielenkiintoisia ja kiitosta saaneita tapahtumia. Näiden näyttöjen myötä koen olevani valmis laittamaan itseni likoon sen puolesta, että koko liitto ohjataan kasvu-uralle. Toimintamme tulee innostaa enemmän sekä nykyisiä että tulevia kokoomusnuoria”, linjaa Uotila.

“Olen päättänyt useiden liittomme toimijoiden ja piirimme jäsenistön pyynnöstä hakea vielä jatkokaudelle liittohallitukseen. Koen, että tässä Pirkanmaan Kokoomusnuorten esityksessä on minun ja Matsin kautta hyvä yhdistelmä uutta virtaa ja vanhaa kokemusta liittomme luotsaukseen”, päättää Paldanius.

Lisätietoja:

Tuomisto Netta

Tuomisto Netta

Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

+358 45 6465243