Savo Karjalan Kokoomusnuoret ja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tukevat Simo Juutia Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

23-vuotias Simo Juuti opiskelee hallintotieteitä Itä-Suomen yliopistossa ja työskentelee kansanedustajan avustajana. Liittohallituksessa Juuti haluaa edistää maakuntapiirien toimintaedellytyksiä ja turvata yhdenvertaisen mahdollisuuden kaikille jäsenille osallistua Kokoomusnuorten toimintaan.

– On ensiarvoisen tärkeää, että Kokoomusnuorten toiminta ei ole liian pääkaupunkikeskeistä ja kaikilla jäsenillä on yhtäläiset mahdollisuudet olla mukana Suomen vaikutusvaltaisimmassa nuorisojärjestössä. Liitto on myös tärkeä vaikutuskanava nuorille Suomen suurimman puolueen yhteisössä ja meidän täytyy olla suora linkki vallan kamareihin.

Savo-Karjalan Kokoomusnuoret ovat mielissään piirinsä pitkäaikaisen aktiivin ehdokkuudesta. Juuti on toiminut mm. kolme vuotta piirin puheenjohtajana ja useissa tehtävissä paikallisyhdistyksessä. Hän on myös työskennellyt usean vuoden puolueyhteisön palveluksessa paikallistasolla ja nyt eduskunnassa avustajana.

– Meille Savo-Karjalassa on erityisen tärkeää, että yhteys liittoon on vahva ja pystymme käymään suoraan keskusteluja liiton ylimmän johdon kanssa. Simo on osoittanut vuosien varrella, että hän on luotettava ja keskusteleva tiimipelaaja ja koemme, että hän on liittohallitukseen oiva lisä. Toivomme hyvän yhteyden liiton kanssa jatkuvan myös tulevalla kaudella, josta syystä tuemme piirinä Simoa liittohallitukseen ylpeänä, toteaa Savo-Karjalan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Otso Välimäki.

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tukevat naapuripiirinsä ehdokasta täydestä sydämestä. Juutin laaja kokemus luottamustehtävissä lisää luottamusta.

– Ensi vuoden liittohallitukseen tarvitsemme kokemusta yhteisten asioiden edistämisestä. Ennen kuin olin tutustunut Simoon kuulin hänestä fraasin ”Hommat hoituu, ja hommat hoidetaan”. Lause pitää paikkansa ja uskon Simon olevan erittäin hyvä lisä ensi vuoden liittohallitukseen, toteaa Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Jan-Peter Kauppinen.

Yhteistyö Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten välillä on kehittynyt vuosien varrella ja piirien koalitiosta on alettu puhua Iloisena Itä-Suomena. Yhteistyötä kaivataan myös tulevassa liittohallituksessa. Juuti tunnetaan siltojen rakentajana, ei polttajana.

Lisätietoja:

Välimäki Otso

Välimäki Otso

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

otso.vmaki04@gmail.com

+358 45 209 0696

Kauppinen Jan-Peter

Kauppinen Jan-Peter

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

+358 45 2098688