Uudenmaan Kokoomusnuoret: Akseli Lehtonen ja Niklas Salmela ehdolla liittohallitukseen

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuoret tukee lämmöllä piirin puheenjohtaja Akseli Lehtosta ja istuvaa liittohallituksen jäsentä Niklas Salmelaa Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen. Molempia ehdokkaita yhdistää näkemys rohkeammasta liitosta, joka uskaltaa ottaa kantaa porvallisen Suomen puolesta.

Akseli Lehtonen, 20, haluaa osaltaan edistää Kokoomusnuorten asemoitumista Suomen vaikutusvaltaisimpana poliittisena nuorisojärjestönä. Lehtonen näkee terävän poliittisen viestinnän ja vahvan vaikuttamistyön puolueyhteisön sisällä ja sen ulkopuolella olevan avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

“Kokoomusnuorten tulee seistä sisukkaasti omien näkemystensä takana. Meillä ei ole mitään hävettävää. Päinvastoin meidän tulisi ottaa uusi vaihde silmään porvarillisen Suomen rakentamisessa. Tämän eteen olen valmis tekemään hartiavoimin töitä”, Lehtonen painottaa.

Niklas Salmela, 21, hakee jatkokautta liittohallituksessa tulevalle vuodelle. Hänen mielestään liiton kannanotot eivät ole olleet tarpeeksi kunnianhimoisen oikeistolaisia kuluneena vuonna. Lisäksi hän on huolissaan liiton vaikuttavuuden tulevaisuudesta.

“Ensi vuonna käytävät eurovaalit sekä presidentinvaalit tarvitsevat Kokoomuksen Nuorten Liittoa kirittämään ehdokkaita ja puoluetta vaalivoittoon. Liiton tulisi olla myös parempi kasvattijärjestö tulevaisuuden vaikuttajille ja antaa hyvät valmiudet toimia niin politiikassa kuin liike-elämässäkin”, Salmela toteaa.

“Näiden miesten kanssa käyty yhteistyö on aina ollut saumatonta, mukavaa ja helppoa. Lehtonen ja Salmela ovat parhaat ja luotettavimmat kaverit ensi vuoden liittohallitukseen”, Uudenmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Aaron Komulainen kommentoi.

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous järjestetään 3.-5.11. Tampereella. Liittokokouksessa Kokoomusnuorille valitaan uusi puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat kaudelle 2024-2025 sekä liittohallitus vuodelle 2024.

Lisätietoja:

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Liittohallituksen jäsen

akseli796@gmail.com

+358 44 367 9090