Häme jatkaa vahvasti liittojohdossa: Väli-Torala varapuheenjohtajaksi, Aha liittohallitukseen

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton 90. liittokokous valitsi Tampereella viime viikonloppuna kaudelle 2024-2025 liiton varapuheenjohtajaksi heinolalaisen Venla Väli-Toralan. Liittokokous valitsi puolestaan vuodeksi 2024 liittohallitukseen heinolalaisen Kiia Ahan.

Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajanakin toiminut ja liittohallituksessa ollut Väli-Torala valittiin varapuheenjohtajaksi yhdessä nastolalaislähtöisen, Varsinais-Suomen Kokoomusnuoriin kuuluvan Arvi Tolvasen kanssa. Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin kauniaislainen Binga Tupamäki.

“Odotan kovasti yhtestyötä Bingan, Arvin ja muun liittojohdon kanssa. On hienoa, että meillä on nyt vahva edustus Heinolasta ja Päijät-Hämeestä. Kokoomusnuorten asema ja vaikuttavuus on taattava alkavan kaksivuotiskauden aikana, samalla panostaen jäsenkasvuun,” sanoo Väli-Torala.

Vuoden tauon jälkeen Hämeestä on jälleen edustus liittohallituksessa, kun 29-vuotias Hämeen Kokoomusnuorten istuvan puheenjohtaja Aha valittiin liittohallitukseen.

“Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja mahdollisuudesta antaa takaisin tälle liitolle ja käyttää viimeinen vuoteni Kokoomusnuorissa parhaalla mahdollisella tavalla,” kiittelee Aha.

Liittokokouksessa palkittiin myös aktiivisia toimijoita. Hämeen ahkeraksi puurtajaksi valittiin hollolalainen Aino Liljaniemi. Piirihallituksen sihteerinä toiminut Liljaniemi on ollut aktiivinen piirissä ja paikallisyhdistyksessään sekä houkutellut kuluneen vuoden aikana paljon uusia jäseniä mukaan.

”Olen otettu saamastani tunnustuksesta. Tänä vuonna on ollut mielenkiintoista oppia uutta niin sihteerinä kuin aktiivinakin ja tämä tunnustus motivoi jatkamaan,” Liljaniemi iloitsee.

Vuoden paikallisyhdistykseksi valittiin Lahden Kokoomuksen Nuoret, joka saavuttanut merkittävää jäsenkasvua kuluneen vuoden aikana suhteutettuna koko piiriin. Yhdistyksen toiminta on ollut aktiivista ja tapahtumia on järjestetty paljon myös yhteistyössä muiden yhdistysten ja piirin kanssa.

”Palkinto tuli yhdistykselle täysin yllätyksenä! Haluammekin kiittää yhdistyksen jäseniä, jotka ovat aktiivisuudellaan ansainneet tämän meille. Ensi vuonna pyritään vielä pidemmälle,” Lahden Kokoomuksen Nuorten puheenjohtaja Henna Hyytiä lupaa.

Lisätietoja:

Aha Kiia

Aha Kiia

Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

kiia.aha@gmail.com

+358 40 519 4367