Pirkanmaan Kokoomusnuorilla menestyksekäs liittokokous: Mats Uotila ja Martti K. Paldanius liittohallitukseen

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous käytiin 3.–5.11.2023 Tampereella. Pirkanmaan Kokoomusnuorille liittokokous oli laajamittainen menestys, alkaen kokouspaikan valinnasta kotipiiriin ja päättyen henkilövalintoihin.

Kokouksessa valittiin Kokoomusnuorten uusi liittohallitus. Liittohallitukseen valittiin ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen kaksi samanaikaista pirkanmaalaista liittohallituksen jäsentä. Liittohallitukseen valittiin äänikuninkaana Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Mats Uotila ja jatkokaudelle istuva liittohallituksen jäsen Martti K. Paldanius.

“Kiitämme nöyrästi saamastamme luottamuksesta toimia liittojohdossa. Työ alkaa tästä”, linjaavat Uotila ja Paldanius.

Pirkanmaan Kokoomusnuoret saivat liittokokouksessa myös muita kunnianosoituksia. Piirihallituksen jäsen ja tulevan vuoden 2024 Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Mila Harra nimettiin vuoden Kokoomusnuoreksi.

“Olen häkeltynyt ja syvästi kiitollinen annetusta tunnustuksesta. Saatu palkinto lämmittää mieltä ja antaa puhtia ensi vuoden työhön”, kiittää Harra.

Piirin pitkäaikaiselle toimijalle Petri Rajalalle myönnettiin Kokoomuksen Nuorten Liiton arvostettu hopeinen ansiomerkki pitkästä työstä Kokoomusnuorten eteen.

”Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen minulle myönnetystä hopeisesta ansiomerkistä. Tämä upea kunnianosoitus teki jäsenyysaikani viimeisestä liittokokouksesta unohtumattoman kokemuksen. Kiitän Pirkanmaan Kokoomusnuoria kuluneista vuosista. On ollut ilo toimia Kokoomusnuorissa vuodesta 2009, ja edistän jatkossakin ilomielin Kokoomusnuorten tavoitteita kokoomuksessa ja Tampereen kaupunginvaltuustossa”, kiittää Rajala.

Lisätietoja:

Paldanius Martti

Paldanius Martti

Liittohallituksen jäsen

martti.k.paldanius@gmail.com

+358 44 973 3134

Harra Mila

Harra Mila

Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja

mila.harra@gmail.com

045 187 3907