Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Sauli Seittenrantaa Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret on päättänyt yksimielisesti tukea istuvaa puheenjohtajaansa Sauli Seittenrantaa Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Seittenranta on toiminut viimeiset kaksi vuotta Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

Seittenranta on aktiivinen puoluevaikuttaja. Hän toimii tällä hetkellä sekä Turun kaupunginvaltuustossa että Varsinais-Suomen aluevaltuustossa, jossa puheenjohtaa tulevaisuuden, tutkimuksen, innovaatioiden ja osaamisen neuvottelukuntaa. Seittenranta on toiminut myös nuorissa aktiivisesti, puheenjohtaen Varsinais-Suomen Kokoomusnuoria menestyksekkäästi läpi kunta-, alue- ja eduskuntavaalien.

“Sauli on ollut aina osaava ja rohkaiseva puheenjohtaja Varsinais-Suomen Kokoomusnuorille. Hän kykenee ottamaan useat eri näkökulmat huomioon ja vaikuttamaan ilmapiiriin positiivisesti. Poliittisena vaikuttajana hän on erittäin asiantunteva perehtyen asiakysymyksiin syvällisesti. Saulilla on monipuolista kokemusta eri päätöksenteon tasoilla vaikuttamisesta, ja hän on verkostoitunut läpi Varsinais-Suomen”, kommentoi Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Julia Siimento.

Myös Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsen Arvi Tolvanen on ilahtunut Seittenrannan hakiessa Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajan tehtävään: “Tutustuin Sauliin opiskelijapolitiikassa ja jo siellä hän osoitti verkostoitumistaitoja ja diplomaattisuutta. Sauli perehtyy asioihin hyvin ja on valmis ottamaan asioihin kantaa. Aluevaltuutettuna ja Turun kaupunginvaltuutettuna hänellä on lisäksi poliittista uskottavuutta toimia Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajana.”

Varsinais-Suomen Kokoomuksen syyskokous järjestetään 9.12.2023. Salossa.

Lisätietoja:

Siimento Julia

Siimento Julia

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

julia.siimento@gmail.com

+358 44 277 9183