Kokoomusnuoret etsii jäseniä kansainvälisen vaikuttamisen jaostoon!

Tiedote

Kansainvälinen vaikuttaminen on keskeinen osa Kokoomusnuorten poliittista vaikuttamista. Järjestö toimii kansainvälisessä toiminnassa niiden arvojen ja tavoitteiden puolesta, joita se kotimaassakin ajaa.

Kokoomusnuorten pitkä linja kansainvälisessa toiminnassa on ollut liberaalin demokratian, sääntöpohjaisen vapaakaupan ja eurooppalaisen sekä kansainvälisen yhteistyön puolustaminen. Kattojärjestöissään Kokoomusnuoret on tunnettu ja vaikutusvaltainen toimija.

Kokoomusnuoret pyrkii vaikuttamaan aktiivisesti kattojärjestöjensä poliittiseen linjaan, vahvistamaan jäsentensä osaamista ja edellytyksiä toimia kansainvälisissä, erityisesti eurooppalaisissa, yhteyksissä ja tarjoamaan mahdollisimman laajalle joukolle aktiivitoimijoitaan kansainvälisen kokemuksen. 

Kokoomusnuoret toteuttaa kansainvälistä toimintaansa kattojärjestöjensä kautta sekä järjestämällä omia teemaan istuvia tilaisuuksia, tapahtumia ja opintomatkoja. 

Lue lisää Kokoomusnuorten kansainvälisestä vaikuttamisesta täältä.

Kansainvälisen vaikuttamisen jaosto

Kokoomusnuorten kansainvälistä vaikuttamisesta vastaa kansainvälisen vaikuttamisen jaosto (kv-jaosto), johon valitaan noin 10 jäsentä. Liittohallitus nimeää jaostolle puheenjohtajan sekä mahdolliset varapuheenjohtajat. 

Valinnoissa katsotaan eduksi erityisesti kansainvälinen kokemus ja aiemmat näytöt Kokoomusnuorten kansainvälisestä toiminnasta. Mukaan kannattaa kuitenkin rohkeasti hakea, jos kansainvälinen vaikuttaminen kiinnostaa!

Jaoston puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja jäsenet valitaan liittohallituksen järjestäytymiskokouksessa 10.-12.1.2020. Hakemukset tulee toimittaa oheisen lomakkeen kautta viimeistään tiistaina 7.1.2020.

Huom! Poliittisten verkostojen johtotehtävät ja kansainvälisen vaikuttamisen jaoston jäsenyys eivät sulje toisiaan pois, joten voit hakea halutessasi molempiin tehtäviin! 

Hae mukaan jaostoon!

Lisätietoja:

Hanhela Heidi

Hanhela Heidi

Kansainvälisen vaikuttamisen sihteeri

heidi.hanhela@kokoomusnuoret.fi

+358 405 519 981

Co-Opted Vice President of the International Young Democrat Union (IYDU), Secretary General of Youth of the European People's Party (YEPP)