Pirkanmaan Kokoomusnuoret: Ida Leino ehdolla Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Ida Leino on 26-vuotias graduaan viimeistelevä kasvatustieteiden kandidaatti Tampereelta. Kymmenvuotisen Kokoomusnuorten jäsenyytensä aikana Leino on ehtinyt vaikuttaa piirihallituksessa, kunnallisjärjestössä ja paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Tämän lisäksi Leino on työskennellyt Kokoomusnuorissa alue- ja järjestökoordinaattorina sekä järjestösuunnittelijana. Leinolle on ajan saatossa kertynyt mittava kokemus erilaisista vaaleista, ehdokashankinnasta sekä kampanjoinnista.

“Idan kattava kokemus erilaisista liiton luottamus- ja työtehtävistä antaa liittohallitustyöhön sellaisia työvälineitä, joita on harvalla muulla antaa. Uskon vahvasti niin Idan poliittiseen osaamiseen kuin kykyihin kehittää kokoomusnuoria järjestönä”, vakuuttaa Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Johanna Hjelt.

“Olen kiitollinen kotipiirini tuesta liittohallitusehdokkuuteeni liittyen. Ensi vuoden toiminnan ehdottomana ykköspainopisteenä tulee olemaan kuntavaalit, joihin tulee saada mahdollisimman paljon nuoria kokoomuslaisia ehdokkaita. Koen, että oma kokemukseni kunta-, eduskunta- ja edarivaaleista on hyödyksi nimenomaan vaalityön ja koulutusten suunnittelussa, ehdokkaiden hankkimisessa sekä heidän tukemisessaan”, kommentoi tuore ehdokas.

“Minulla on kokoomusnuoreksi melko epätyypillinen tausta, joka on antanut perspektiiviä järjestön tarkastelemiseen objektiivisemmin. Haluan kehittää Kokoomusnuoria järjestönä entistä avoimemmaksi, helposti lähestyttämmäksi ja yhdenvertaisemmaksi. Kokoomusnuoriin jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Toimintaa tulee jatkaa kaikilla tasoilla aktiivisesti sekä panostaa matalan kynnyksen tapahtumiin. Työntekijänä olen kartuttanut monipuolista kokemusta järjestötoiminnan eri osa-alueilta ja aionkin tuoda kaiken kokemukseni Kokoomusnuorten käyttöön, mikäli tulen valituksi!” Leino lupaa.

Kokoomusnuorten liittokokous järjestetään 13.-15.11. Seinäjoella. Liittokokouksessa valitaan liittohallitus vuodelle 2021 ja päätetään Kokoomusnuorten toimintasuunnitelmasta, talousarvioista sekä strategiasta vuosille 2021-2025 ja tavoiteohjelmasta vuosille 2021-2022.

Lisätietoja:

Hjelt Johanna

Hjelt Johanna

Järjestösuunnittelija, häirintäyhdyshenkilö

johanna.hjelt@kokoomusnuoret.fi

+358 44 318 0898

Piiri- ja paikallistoiminnan ja tapahtumien kehittäminen, jäsenrekisterin ylläpito ja jäsenyyteen liittyvät asiat

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen