Teresa Bäckström ehdolla Kokoomusnuorten liittohallitukseen vuodelle 2021

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret on päättänyt esittää piirin puheenjohtajaa Teresa Bäckströmiä Kokoomusnuorten liittohallitukseen vuodelle 2021. Bäckström on kasvatustieteiden ylioppilas ja toiminut aiemmin muun muassa paikallisyhdistyksen puheenjohtajana sekä piirihallituksen jäsenenä. Hänellä on myös monipuolista järjestökokemusta esimerkiksi toisen asteen opiskelijajärjestökentältä ja Nuorten mielenterveysseuran Yeesi ry:n hallituksesta.

”Kannatamme Teresaa liittohallitukseen, sillä hän on tehokas ja sanavalmis, ja johdonmukaisella kehittämisotteellaan näemme hänen olevan oikea lisä liittohallitukseen. Teresalla on myös käsittämätön määrä tahtoa kehittää liiton toimintaa, mitä tukee hänen kykynsä ajatella laatikon ulkopuolelta.”, piirin varapuheenjohtaja Tella Soini kommentoi Bäckströmin ehdokkuutta.

Bäckström itse näkee, että Kokoomusnuorten liittohallituksen tulisi ensi vuonna keskittyä erityisesti nuorten ehdokkaiden ja heidän tiimien tukemiseen kuntavaaleissa sekä järjestön koulutustoiminnan kehittämiseen.

”Tiedän tuovani liittohallitukseen uudenlaista näkemystä ja osaamista eritoten toisen asteen opiskelijoiden jäsenhankintaan. Usein loppuun kuluneena fraasina ylenkatsottu aktiivinen innostaminen on itse asiassa äärettömän tärkeää, ja siihen tulee panostaa. Itselleni käytännönläheisyys ja tarkoituksenmukaisten toimintamallien löytäminen on tärkeää, ja haluan Kokoomusnuorten laajan jäsenistön ymmärtävän, että liitossa on laaja kirjo asioita, joihin osallistua ja joita tehdä”, Bäckström linjaa.

Kokoomusnuorten liittokokous järjestetään Seinäjoella 13.–15.11. Liittokokouksessa Kokoomusnuorille valitaan uusi liittohallitus vuodelle 2021 sekä hyväksytään uusi strategia vuosille 2021–2025 ja tavoiteohjelma vuosille 2021–2022. Lisäksi liittokokous päättää vuoden 2021 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. 

Lisätietoja:

Bäckström Teresa

Bäckström Teresa

Pääsihteeri

teresa.backstrom@kokoomusnuoret.fi

+358 40 152 4080

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön johtaminen, rekrytointi, talous ja hallinto

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008