Antti Järvensivu Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret järjesti sääntömääräisen vuosikokouksensa 29.11. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, ja tehtiin henkilövalinnat vuodelle 2022.

Vuodelle 2022 Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittiin Antti Järvensivu. ”Valinta kertonee siitä, että asioita on tehty jo pitkään kunnolla ja hyvällä menestyksellä, sekä siitä että piiri luottaa muhun ja ihan samalla tavalla mä luotan jokaseen meiän jäseneen” toteaa Järvensivu valinnastaan.

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Juho Mäenpää. ”Olen kiitollinen kokousväelle luottamuksesta ja odotan innolla, että pääsemme ensi vuoden piirihallituksen kanssa rakentamaan yhtenäisempää ja aktiivisempaa piiriä korona-ajan haasteiden jälkeen” Mäenpää linjaa.

Piirihallituksen taloudenhoitajaksi valittiin Kristiina Koivunen. Varsinaisiksi piirihallituslaisiksi valittiin Tommy Tärmä, Valtteri Hermonen, Mats Uotila, Iida Aaltonen, Kaisa Rantamäki ja Lotta Liedes. Varajäseniksi valittiin Sara Uusi-Rauva, Miska Pirinen, Patrick Itäniemi, Miikkael Lehtinen ja Lilli Matveinen.

Lisätietoja:

Koivunen Kristiina

Koivunen Kristiina

Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

kristiina.koivunen02@gmail.com

+358 409 621 733