Kokoomusnuoret panostaa perheisiin – oma vanhemmuuspakkaus ja nuorisojärjestön perhejäsenyys

Tiedote

Kokoomusnuorten liittohallitus on kokouksessaan hyväksynyt uuden lapsipoliittisen toimenpidepaketin. Ohjelma sisältää liittohallituksen esityksen sääntömuutokseksi, uusia jäsentuotteita sekä Kokoomusnuorten oman vanhemmuuspakkauksen.

Muutoksen keskeisin anti liittyy jäsenyyttä koskeviin sääntöihin. Kokoomusnuoret lanseeraavat uuden perhejäsenyyden, jolla Suomen vaikuttavimman poliittisen nuorisojärjestön jäseneksi nuori porvari voidaan liittää jo synnytyslaitoksella.

Liittymislahjaksi liitto toimittaa perheelle henkilökohtaisesti Kokoomusnuorten vanhemmuuspakkauksen, johon kuuluu mm. Elina Valtosen kanssa kehitetty uunituore Vapauden voitto -kuvakirja, osakesäästötili, alkoholitonta samppanjaa sekä laaja kattaus nuorisojärjestön logolla varustettuja vauvanvaatteita.

“On aika tehdä konkreettisia toimenpiteitä huoltosuhteen korjaamiseksi sekä poliittisen aktiivisuuden kannustamiseksi yhteiskunnassamme. Uusi vanhemmuuspakkaus on linjassa tavoiteohjelmamme kanssa ja toivottavasti kannustaa kokoomushenkisiä ihmisiä pohtimaan perheenlisäystä. Kokoomusnuoret haluaa olla lapsi- ja perheystävällinen järjestö”, toteaa Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino.

Kokoomusnuoret aloittaa vanhemmuuspakkauksen tarjoamisen tänään Narinkkatorilla kello 12:00 ja pakkauksia on veloituksetta tarjolla 50:lle ensimmäiselle. Myös lastenvaatetuotteiden myynti Kokoomusnuorten Reddyshop-verkkokaupassa alkaa kello 10.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen