Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten syyskokouksessa valittiin piirin toimijat vuodelle 2023

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten syyskokous pidettiin lauantaina 26.11.2022. Kokouksessa valittiin puheenjohtajisto ja hallitus vuodelle 2023 sekä hyväksyttiin vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Piirin tämänhetkinen puheenjohtaja Sauli Seittenranta jatkaa tehtävässään myös vuonna 2023. Seittenranta on 28-vuotias lääkäri, joka toimii Turussa kaupunginvaltuutettuna ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuutettuna.

Seittenranta on kiitollinen saamastaan luottamuksesta. ”Olen otettu jäsenistöltä saamastani luottamuksesta jatkokaudelleni. Tämä mahdollistaa saumattoman kiihdyttämisen eduskuntavaaleja kohti ja covidin jälkeen avautuneen jäsenkasvun ja tapahtumatoiminnan kehittämisen edelleen paremmaksi”, kuvailee Seittenranta. 

Seittenranta on innoissaan tulevasta vuodesta ja näkee ensi vuoden toiminnassa valtavaa potentiaalia. “Minulla on suuret odotukset piirimme ensi vuoden toiminnalle”, Seittenranta linjaa. 

Varapuheenjohtajaksi valittiin 21-vuotias taloustieteen opiskelija Julia Siimento. Siimento on vuonna 2022 toiminut piirihallituksessa viestintävastaavana. 

“Olen todella innoissani ensi vuodesta! Varapuheenjohtana Varsinais-Suomen Kokoomusnuorissa pääsen toden teolla ahkeroimaan piirin eteen heti alkuvuodesta eduskuntavaalikampanjoinnin parissa sekä ehdokkaidemme Alvar Euron ja Siiri Turusen tukemisessa”, Siimento iloitsee tulevasta vuodesta varapuheenjohtajana.

Siimento näkee kuitenkin tärkeänä piirin toiminnassa myös eduskuntavaalien jälkeisen ajan. “Vauhdikkaan alkuvuoden jälkeen toiminta on pidettävä aktiivisena, ja ennen kaikkea tapahtumatoiminnan säännöllisyyteen ja houkuttelevuuteen on panostettava – ja tässä aion ehdottomasti olla tapahtumatiimin tukena. Myös jäsenhankinta ja paikkareiden aktivoiminen tulevat olemaan tärkeitä tavoitteita ensi vuodelle”, Siimento kuvailee.

“Kiitän syyskokousta luottamuksesta – ahkerointi piirin eteen jatkukoon!” päättää Siimento. 

Puheenjohtajiston lisäksi kokouksessa valittiin vuodelle 2023 kahdeksan piirihallituksen jäsentä. Antti Oivanen valittiin jatkamaan piirin taloudenhoitajana. 

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten piirihallitus 2023:

Sauli Seittenranta, puheenjohtaja
Julia Siimento, varapuheenjohtaja
Antti Oivanen, taloudenhoitaja
Katie Astin
Ella Inkinen
Elisa Hyvärinen
Ida Koivuniemi
Ronja Laakso
Jami Salonen
Kristian Virta
Valtteri Vuori
Daniel Levander, varajäsen
Markus Lamsijärvi, varajäsen
Ellen Korpela, varajäsen
Miska Risku, varajäsen

Lisätietoja:

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Kokoomuksen eurovaaliehdokas

sauli.seittenranta@gmail.com

+358 40 174 1710